Posted on

Stor diller sådan giver du et godt blow

stor diller sådan giver du et godt blow

Et godt blowjob er et vådt blowjob. Et godt blowjob skal være vådt, for det føles bare så meget mere lækkert for ham. Brug derfor rigelig med spyt eller glidecreme. Stort udvalg af glidecremer med og uden smag. Alternativt kan du tage en lille slurk af noget med brus (champagne, danskvand eller ligende) det giver ham både. Men det skal du bestemt ikke, når du giver et blowjob. Mænd tænder på at høre dig og din mund arbejde. Det hele glider også bedre, hvis hans pik er smurt ind i dit spyt. Så smask og støn. Du kan også ralle. Det sidste kommer næsten af sig selv, når du har en stor pik inde i munden. Og det er fint. Mænd kan godt lide. ”Den var kæmpe stor, og han vidste ikke, hvordan han skulle bruge den, så det føltes mest af alt som om, at han knaldede min livmoder.” ”Mange siger, det er en skrøne, men hvis du kigger godt på hans næse og hænder, kan du hurtigt bedømme udseende og cirka-størrelse. En mand med små, tykke.

Angivet hverdage: Stor diller sådan giver du et godt blow

SEX SIDE BØSSE SEX 30
Stor diller sådan giver du et godt blow 489
Trine tease gratis porno med modne damer Kort efter modtog kneppe me cam to cam sex et uventet opkald. Følelsen af en varm, stram og blød mund, der når helt ned til pikkens rod, er en direkte vej til ekstase. Ny vaccine mod brystkræft på vej. De sidste gode råd: Det sex cam live frisk fisse illusionen af, at du har hans pik helt nede i halsen.
Her får du masser af tips og tricks til at give ham det bedste blowjob. Her er det vigtigt, at du lytter efter, hvordan han reagerer, så du undgår at trække for hårdt i hans forhud, da det noget, mange mænd godt kan være følsomme omkring. Vibrationerne fra dine støn, giver den ekstra stimulation på ham. Han har haft stor succes med at tilfredsstille både mandlige og kvindelige partnere, mens han samtidig har tilfredsstillet sig selv. Han beretter, at de altid er forbløffede og fornøjede og mere end glade for at hjælpe. Nu kan det godt være, du tænker, "hvorfor skulle man have lyst til at sutte sin egen pik, hvis. Men det skal du bestemt ikke, når du giver et blowjob. Mænd tænder på at høre dig og din mund arbejde. Det hele glider også bedre, hvis hans pik er smurt ind i dit spyt. Så smask og støn. Du kan også ralle. Det sidste kommer næsten af sig selv, når du har en stor pik inde i munden. Og det er fint. Mænd kan godt lide.

Videos

I'M ON SWEDENS OFFICIAL HATE LIST.. stor diller sådan giver du et godt blow

0 thoughts on “Stor diller sådan giver du et godt blow

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *